Aktiviteter

Njut av naturen

Kanot- & roddbåtsuthyrning

Unna dig en speciell upplevelse på en vacker sommarkväll. Utforska Sangisälven med roddbåt eller kanot. Upptäck bäver och njut av den underbara naturen vid floden.

Fiske

Här i närheten finns ett flertal bra fiskevatten, i Sangisälven just bredvid campingen kan du fiska utan fiskekort.

Polar Ice Explorer

Letar du efter något unikt på vintern? Då rekommenderar vi en utflykt med isbrytaren och njut av ett iskallt bad i Östersjön. På kvällen unnar du dig sedan med en vistelse i vår bastu.

På Området

Utöver allting som nämnts ovan har vi på området en bastu, badbrygga, grillplatser och starten på ett flertal promenadstråk både på vintern såsom sommaren.

I Närområdet

Sangis Motell & Camping är belägen precis bredvid E4:an, mitt emellan Kalix och Haparanda med närhet till nästan vad som helst man skulle kunna önska sig.

Militär överskotts butik – En unik butik i Sangis

Behöver du nya funktionella kläder eller en unik gåva? Besök då militär överskotts butiken i Sangis, numera känt som Armystuff.

Loppmarknad / Antikviteter

Gillar du att göra ett fynd och antikviteter?

Då rekommenderar vi ett besök i den stora begagnade butiken i Båtskärsnäs. Hos Gunnar hittar du utvalda antika föremål med allt från himmel och jord.

IKEA – Världens nordligaste

Behöver du möbler eller annan inredning? Njut av din vistelse i ett av våra boende, ta en promenad på vår lilla ö, sitt vid floden och njut av naturen ett ögonblick. IKEA hittar du sedan bara 30km bort i Haparanda.

Kalix

Ta dig tid att promenera genom Kalix. Njut av den lugna lilla staden och vandra bland de olika små butikerna eller ta en promenad på den vackra strandpromenaden.

Skid- och vandringsled

I närheten finner ni skridfinnarleden som passar perfekt för en vandring eller längdskidors-äventyr,

 

Samarbetspartner
Copyright ©2021 Sangis Motell & Camping. Producerad i samarbete med Campcation.